Інформація про коронавірус

Інформація про коронавірус

  COVID-19: очільник області відповів на актуальні питання з протидії поширенню коронавірусу на Черкащині під час пресбрифінгу В області розглядатимуть звернення черкасців за одноразовою грошовою допомогою по-новому На Уманщині відпрацьовують механізм протидії поширенню коронавірусу В області продовжують надавати пільги з оподаткування підприємствам, де працюють люди з інвалідністю

В громаді вшанували Кобзаря

В громаді вшанували Кобзаря

9 березня 2020 року у с.Лип'янка відбулось вшанування 206-ї річниці з Дня народження нашого генія Тараса Шевченка. Лунали  пророчі слова  біля погруддя Кобзаря, створеного Іваном Гончаром, згадали і Степана Кожум'яку,  завдяки якому більше  п'ятдесяти років тому було встановлено спомник Шевченку. Тарас Григорович мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуть мову, культуру та історію нашого народу, а найвищими цінностями будуть Бог, Людина та Нація. 

"Для тих, чиє ім'я звучить в мелодії весни"

"Для тих, чиє ім'я звучить в мелодії весни"

Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси, яке уособлює в собі такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро.  Саме прекрасна половина людства пробуджує у чоловіків найкращі почуття, надихає їх на нові сили, допомагає стати кращими та сильнішими. 6 та 7 березня напередодні Міжнародного  жіночого дня  в селах громади відбулись святкові заходи.  Багато теплих і ніжних слів лунало на адресу жінок. Чудовим подарунком для чарівних жінок громади  стали  концертні програми за участю місцевих талантів. Свята пройшли в затишній та теплій  атмосфері, а учасники  художньої самодіяльності, учні Лип’янської та Нечаєвської  шкіл  своїми виступами подарували присутнім чудовий настрій.